"Seth hielp de prestaties van het bedrijf te optimaliseren, wat leidde tot een succesvolle exit van aandeelhouders via strategische acquisitie."

Plan mijn kennismaking van 30-60 minuten

Vince Costanza, Eigenaar

Uitgelicht: Genesis Connected Solutions

Eigenaar: Vince Costanza

Het probleem

Veranderende omzetmix, onderhevig aan prijs-/margedruk, stijgende kostenstructuur, gebrek aan cijfergestuurd management, gebrek aan bedrijfsbrede interne controles.

De oplossing

Strategisch initiatief op directieniveau om de controles te vergroten, te managen op basis van cijfers, OpEx-reductie, strakker cashflowbeheer, enz.
The numbers that realy matter 2.3(x)

Cijfers zijn belangrijk. Maar niet alleen winst- en balanscijfers. We vroegen Vince: "Wat is het cijfer dat voor jou echt belangrijk is?"

Dit is het cijfer waarmee we de EBITDA-marge verhoogden van 2019 tot 2020, dankzij een grotere focus op CFO-gestuurde initiatieven, wat uiteindelijk leidde tot een succesvolle strategische verkoop van het bedrijf.

Een 'dank je wel' aan mijn CFO

"Door onze CFO op bestuursniveau te betrekken, konden we ons concentreren op het verbeteren van de gezondheid van het bedrijf naarmate onze omzetmix in de loop van de tijd veranderde, wat leidde tot een succesvolle strategische overname door Genesis." Vince Costanza

Kennismakingsgesprek

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Welke plannen wilt u waarmaken voor uw bedrijf en voor uzelf als ondernemer?

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...