Rapportage

20:20 – Een Scherpe Kijk Op Uw Volledige Bedrijf

“Cijfers zijn belangrijk. Ze vertegenwoordigen de waarheid van wat er werkelijk gaande is in uw bedrijf”

Onze superster CFOs kunnen parttime werken – op afstand of bij u op locatie – om u te helpen uw geldmiddelen, winst en waardering te verhogen, en u te bevrijden van de dagelijkse rompslomp.

Rapportage is slechts een van de 12 bouwstenen van een financiële functie van wereldklasse.

We helpen u uw zichtbaarheid van de cijfers te maximaliseren, zodat u betere en snellere beslissingen kunt nemen. Hier zijn vier aanknopingspunten:
 1. Definieer uw doelstellingen

  Doelstellingen moeten SMART zijn: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdsgebonden. SMART-doelen zijn waardevol: ze zijn misschien moeilijker te definiëren, maar ze zijn veel nuttiger voor het realiseren van uw bedrijfsplan.
 2. Definiëren van uw Key Performance Indicators (KPI’s)

  Uw KPI's zijn in wezen uw doelen, weergegeven in cijfers. Voor de meeste bedrijven is minder meer - door terug te koppelen tot de prioritaire KPI's blijft uw team gefocust en boekt u sneller vooruitgang bij het bereiken van wat u echt wilt.
 3. Eenvoudige, duidelijke rapportage

  U wilt duidelijk gepresenteerde managementinformatie, zodat u in één oogopslag kunt zien wat wel en niet werkt. Goede informatie maakt snelle besluitvorming mogelijk en geeft uw team energie.
 4. Onderneem actie

  Vertrouwen in uw cijfers stelt u in staat om positieve en effectieve beslissingen te nemen om uw doelen te bereiken. We helpen u een actiegerichte cultuur op te bouwen die wordt ondersteund door nauwkeurige, actuele managementinformatie.

Het gaat niet alleen om rapportage…

Om snel op te schalen, de waardering te verhogen en te ontsnappen aan de routine van de dagelijkse administratieve rompslomp, moet u rekening houden met elk van de 12 bouwstenen van een financiële functie van wereldklasse. Dat zijn:

Wat is de volgende stap?

Laat ons uw financiële functie overnemen, zodat u uw tijd kunt besteden aan wat u echt wilt doen...

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

 • De onderneming
 • Selecteer meerdere opties...