Naleving Regelgeving

Als U Denkt Dat Naleving Niet Leuk Is,
Probeer Dan Eens Niet-Naleving

"Conforme bedrijven hebben meer vrijheid omdat hun geest niet belast is met zorgen"

Onze superster CFOs kunnen parttime werken – op afstand of bij u op locatie – om u te helpen uw geldmiddelen, winst en waardering te verhogen, en u te bevrijden van de dagelijkse rompslomp.

Naleving is slechts een van de 12 bouwstenen van een financiële functie van wereldklasse.

U bent niet met uw bedrijf begonnen om uw tijd te verspelen met nalevingskwesties, dus laat ons daar voor zorgen. Hier zijn alvast vijf aanknopingspunten:
 1. Identificeren van tekorten

  We helpen u potentiële nalevingsrisico's te identificeren, zoals veranderende wet- en regelgeving die risico's voor uw bedrijf kunnen opleveren.
 2. Rapportage

  We werken met u samen om rapporten op te stellen waarin de gebieden worden geïdentificeerd waar nalevingsinitiatieven met succes worden uitgevoerd, evenals gebieden die verder werk vereisen.
 3. Auditing

  We ontwikkelen een intern auditproces om ervoor te zorgen dat uw bedrijf aan de normen voldoet en dure boetes en sancties vermijdt.
 4. Levering

  U heeft nood aan een programma om uw medewerkers in staat te stellen zich te houden aan beleidsregels en procedures met betrekking tot naleving. Wij helpen u dit te ontwerpen en leveren.
 5. Outsourcing

  Soms moet u gespecialiseerde vaardigheden van derden inschakelen. We helpen u te identificeren waar en wanneer dat nodig kan zijn en we kunnen uw administratie verminderen door de relaties voor u te beheren.

Het gaat niet alleen om naleving…

Om snel op te schalen, de waardering te verhogen en te ontsnappen aan de routine van de dagelijkse administratieve rompslomp, moet u rekening houden met elk van de 12 bouwstenen van een financiële functie van wereldklasse. Dat zijn:

Wat is de volgende stap?

Laat ons uw financiële functie overnemen, zodat u uw tijd kunt besteden aan wat u echt wilt doen...

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

 • De onderneming
 • Selecteer meerdere opties...