Blog

Maak (vrijblijvend) kennis met de Online CFO!

Bent u op zoek naar de expertise van een CFO, maar wilt u niet vastzitten aan een langlopende verbintenis? Dan is de Online CFO iets voor uw onderneming! Met dit online kennismakingsmodel ervaart uw onderneming in vier uur tijd de toegevoegde waarde van de expertise van de CFO, zonder dat u daarbij een langlopende verplichting aangaat. Verschillende klanten gingen u al voor en kozen voor de online dienstverlening van de Online CFO, met mooie resultaten tot gevolg! 

De CFO’s hielpen verschillende bedrijven al verder aan de hand van dit vierurenmodel, waarin ondernemingen vier keer één uur online worden bijgestaan. Eén van onze CFO’s vertelt graag over zijn ervaringen met deze online kennismaking:

“Recentelijk heb ik een drietal bedrijven mogen helpen via onze online kennismaking. Het waren mooie opdrachten waarbij we in korte tijd waarde konden toevoegen aan bedrijfsvoering en de totale ondernemingen van onze klanten. Zo begeleidde ik een klant bij een subsidieaanvraag bij de Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV) en hebben we naar aanleiding van de coronacrisis bij een bedrijf het pakket-concept aangewend om de behoefte van vereist werkkapitaal in kaart te brengen.”

“Een ander mooi voorbeeld was een klant die een second opinion wilden over hun nieuwe businessplan, dat zij een ‘groeiplan’ noemden. We hebben hun plan kritisch doorgelicht en konden uiteindelijk bevestigen dat hun businessplan klopte. Er was voldoende werkkapitaal en het plan had de juiste accenten. Zowel in de aanpassing van de aanpak met meer focus op de direct sales en de webshop, als in de aanpassing van het assortiment naar een hoger segment met hogere marges.
Anderzijds was onze bevinding dat er voor een ‘groeiplan’ te weinig sprake was van groei (5 procent). Dit resulteerde in de vraag vanuit de klant om te helpen met een cashplanning voor een écht groeiplan. Het is ons uiteindelijk gelukt om hiervoor een krachtig framework op te zetten waarmee de klant verder kan. Een mooie opdracht dus, met een mooi resultaat!”

Mooi platform
“Het vierurenmodel van de online samenwerking is een mooi platform voor klanten om kennis te maken met onze diensten, no strings attached. Gezien het korte tijdsbestek is de CFO er alles aan gelegen om aan de hand van een beperkt aantal tips direct zijn toegevoegde waarde aan te tonen. Hij kán ook niet teveel in details duiken, iets wat in dit geval dus juist een voordeel is!
En voor de betreffende klanten heeft dit kennismakingsmodel ook naar tevredenheid gewerkt. Voor twee van de drie klanten was het zelfs een reden om nóg dieper op de materie in te gaan. Met hen is inmiddels een samenwerking aangegaan voor de langere termijn. Daaruit blijkt wel dat klanten de directe toegevoegde waarde van de online kennismaking écht hebben ervaren.”

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van onze CFO’s aan de hand van een online kennismaking van 4×1 uur?
Boek Nu Uw 1:1 Video Gesprek!

Nederland
Email: [email protected]
Telefoon: (035) 3333 555

België
Email: [email protected]
Telefoon: 03 224 0508

Schakel een parttime CFO in

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het echt te realiseren