Robert Buisman CEO NOMOBO

Speaker: Robert Buisman, CEO, NOMOBO

Wat wil je graag zeggen tegen je CFO, Stef?

Robert Buisman: Stef, dank je wel! Je hebt ons geholpen vanaf 2020 zonder jou waren we niet geweest waar we nu zijn Dus dank voor jou!

Met welke problemen/onbenutte kansen werd je geconfronteerd voordat je met het CFO Centre ging werken?

Robert Buisman: Voordat wij begonnen met het CFO Centre, hadden we eigenlijk nog geen vaste financiële drumbeat, weinig controle en alle financiële verantwoordelijkheid lag alleen bij mij.

Wat waren specifiek de voordelen voor het bedrijf?

Robert Buisman: Het grootste voordeel voor Nomobo is geweest dat met de hulp van het CFO Centre Het grootste voordeel voor Nomobo is geweest dat met de hulp van het CFO Centre Het grootste voordeel voor Nomobo is geweest dat met de hulp van het CFO Centre wij een deel verkoop hebben kunnen realiseren aan een Amerikaanse partij wij een deel verkoop hebben kunnen realiseren aan een Amerikaanse partij Die zijn nu onze partner in de business En daardoor zijn we weer meer aan het groeien, ook zeker in Amerika. Zonder Stef en het CFO Centre was dat niet gelukt. Zonder Stef en het CFO Centre was dat niet gelukt.

Wat zijn de voordelen voor jou persoonlijk geweest?

Robert Buisman: Voordat we de samenwerking startte, lag de financiële druk bij mij. Voordat we de samenwerking startte, lag de financiële druk bij mij. Voordat we de samenwerking startte, lag de financiële druk bij mij. Doordat die samenwerking zo goed vorm kreeg kon ik wat afstand nemen van Doordat die samenwerking zo goed vorm kreeg kon ik wat afstand nemen van de echte in-dept financiële cijfers. Waardoor ik het grote plaatje de echte in-dept financiële cijfers. Waardoor ik het grote plaatje in de gaten kon houden en dat gaf mij meer rust en meer balans in mijn werk. in de gaten kon houden en dat gaf mij meer rust en meer balans in mijn werk.

Wat is het nummer dat echt belangrijk voor je is en waarom?

Robert Buisman: Het nummer dat vandaag ontzettend belangrijk voor mij is, is: Het nummer dat vandaag ontzettend belangrijk voor mij is, is: 1,06375, want dat is de dollar koers. En Nomobo heeft merendeel van de business uit Amerika. En Nomobo heeft merendeel van de business uit Amerika. En Nomobo heeft merendeel van de business uit Amerika. Dus wij zijn erg afhankelijk van de dollar koers voor onze winstmarge. Dus wij zijn erg afhankelijk van de dollar koers voor onze winstmarge.