"Elechia is echt fantastisch!"

Plan mijn kennismaking van 30-60 minuten

Tony Williams, Eigenaar

Uitgelicht: Williams Designer Homes

Eigenaar: Tony Williams

Het probleem

Vóór Elechia moesten we onze systemen verbeteren en meer grip krijgen op onze rapportage en teambeheer. We konden niet zien wat de werkelijke maandelijkse winsten waren, omdat we de WIP (Work In Progress) niet konden berekenen, en de meeste van onze aankopen werden afgeschreven in de maand waarin de kosten werden gemaakt, dus we zouden alleen echte winst krijgen aan het einde van het jaar. We ontdekten ook dat we slechts ongeveer 10% van onze projectbeheersoftware, Buildertrend, gebruikten.

De oplossing

Elechia heeft ons als bedrijf een meerwaarde gebracht in elk mogelijk aspect. We organiseren nu maandelijkse vergaderingen en houden onze KPI's, WIP en P&L nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen halen. We gebruiken onze projectmanagementsoftware nu voor ongeveer 85% - hierdoor kan mijn team efficiënter werken en meer taken op zich nemen. Persoonlijk heb ik meer vertrouwen om mijn team op een productieve manier te leiden door duidelijke grenzen te stellen, zodat het team weet hoe het op elke situatie moet reageren.
The numbers that realy matter 18

Cijfers zijn belangrijk. Maar niet alleen winst- en balanscijfers. We vroegen Tony: "Wat is het cijfer dat voor jou echt belangrijk is?"

Het cijfer dat echt belangrijk is voor mij, is 18. Dat is het aantal medewerkers dat Williams Designer Homes heeft. Sinds de komst van Elechia is dit met 6 toegenomen en dit zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor het opleveren van onze hoogwaardige projecten.

Een 'dank je wel' aan mijn CFO

"Ik wil Elechia bedanken voor al haar steun die ze hier bij Williams Designer Homes aan mijn hele team heeft geboden. Ze heeft de hele tijd hier fantastisch werk geleverd en we waarderen alles wat ze voor ons heeft gedaan heel erg." Tony Williams

Kennismakingsgesprek

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Welke plannen wilt u waarmaken voor uw bedrijf en voor uzelf als ondernemer?

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...