"Het is moeilijk voor te stellen hoe we een veilige haven gevonden zouden hebben zonder jou"

Plan mijn kennismaking van 30-60 minuten

Peter Jackson, Eigenaar

Uitgelicht: Rede2

Eigenaar: Peter Jackson

Het probleem

Er zat geen systeem in onze financiële boekhouding, wat het bedrijf in gevaar bracht vanwege ons gebrek aan echt begrip van de cijfers. We beseften niet echt hoe groot de uitdaging was waarmee we werden geconfronteerd totdat David met ons begon te werken.

De oplossing

David hielp ons onze tekortkomingen te identificeren en werkte met ons samen om veranderingen door te voeren om robuuste processen te leveren die ons in staat stellen te recupereren na moeilijke tijden. We hebben nu een systematisch inzicht in onze financiële positie en als gevolg daarvan bevinden we ons in een sterkere positie om zowel omzet als winst verder te laten groeien. Ik slaap nu 's nachts weer, ik kan de weg vooruit zien en ik heb veel meer vertrouwen in het veiligstellen van de toekomst van mij en mijn gezin.
The numbers that realy matter 20-20

Cijfers zijn belangrijk. Maar niet alleen winst- en balanscijfers. We vroegen Peter: "Wat is het cijfer dat voor jou echt belangrijk is?"

Als fervent fotograaf is visie enorm belangrijk voor mij. Ik heb 20-20 gekozen als het cijfer dat echt belangrijk voor me is, omdat het de duidelijke visie weergeeft die ik nu heb om mijn toekomst op lange termijn veilig te stellen.

Een 'dank je wel' aan mijn CFO

"David, ik wil je persoonlijk bedanken voor het feit dat je een kalme hand aan het roer hebt gehouden terwijl we stormachtige zeeën hebben doorkruist. Het is moeilijk voor te stellen hoe we een veilige haven gevonden zouden hebben zonder jou." Peter Jackson

Kennismakingsgesprek

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Welke plannen wilt u waarmaken voor uw bedrijf en voor uzelf als ondernemer?

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...