Een bedrijf dat Tibetaanse nomaden ondersteunt

Boek een kennismaking van 15 minuten

Michael Kleinwort, Eigenaar

Uitgelicht: Kora

Het probleem

Hoe toegewijd Michael ook was, hij had weinig commerciële en financiële kennis over het runnen van een bedrijf. Vier jaar aan boekhouding was niet gecontroleerd en afgesloten, meerdere magazijnen ondersteunden de distributie op een allesbehalve efficiënte manier en er was een gebrek aan toegewijd professioneel talent voor online marketing en contentcreatie in het team. Het bedrijf had moeite om zelfs maar break-even te draaien terwijl de investeringen bleven binnenstromen.

De oplossing

We hebben de magazijnen samengevoegd tot één magazijn en distribueren naar de hele wereld. We hebben de boekhoud-, audit- en belastingsafdelingen samengevoegd tot één afdeling en hebben alle uitstaande audit- en belastingnalevingswerkzaamheden in 6 maanden afgerond. We hebben een volledig parttime team opgebouwd met gespecialiseerde talenten uit verschillende tijdzones en we werken via wekelijkse zoomvergaderingen en een online portal.
The numbers that realy matter 40%

Yakwol is 40% warmer dan merinowol, volgens een test uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria. Michael stootte op de ongelooflijke voordelen van yakwol tijdens een wintertrektocht naar een afgelegen uithoek van de oostelijke Himalaya, en begon zo zijn ondernemerstraject met het maken van outdoorkleding voor extreme omstandigheden. Met zijn sociale onderneming wil hij positieve verandering brengen in de gemeenschappen die de yakwol leveren en de best presterende producten maken op basis van eerlijke handelsprincipes.

A 'thank you' to my FD/CFO

"De beslissing om Edmond aan te nemen als onze parttime CFO loonde al snel. We zijn nu in staat om met duidelijkheid en nauwkeurigheid de juiste beslissingen te plannen en te nemen!"

Wat is de volgende stap?

Het is onze missie om ambitieuze ondernemers in staat te stellen hun levensambitie te realiseren. Boek uw Kennismakingsgesprek om te zien of wij u kunnen helpen. De eerste stap is om ons te vertellen over uw persoonlijke en zakelijke ambities en uitdagingen
- het duurt slechts 30 seconden ...

Wat wilt u dat uw bedrijf voor u doet?
Boek hieronder uw kennismakingsgesprek

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...