"Sanjay, ik wil je bedanken voor de onschatbare ervaring die je het bedrijf brengt"

Plan mijn kennismaking van 30-60 minuten

Christina Vaughan, Eigenaar

Uitgelicht: Image Source

Eigenaar: Christina Vaughan

Het probleem

Meerdere projecten achter elkaar uitvoeren en constant moeten nadenken en zorgen maken over geldbeheer en cashflow; dat putte mijn creatieve energie uit en leidde me af van de zaken waar ik de grootste waarde toevoeg en het grootste verschil maak. Ik moest iemand vinden die ik volledig kon vertrouwen om de financiële functie op zich te nemen om me weer in mijn creatieve zone te krijgen.

De oplossing

Ik werk al 3 jaar met Sanjay en ben altijd onder de indruk van de intellectuele nauwkeurigheid die hij bijdraagt aan het bedrijf. Hij heeft ons geholpen met de bedrijfsplanning en het onderhouden van de relatie met de bank om te helpen bij het beheer van werkkapitaal. Hij hielp ook bij het beoordelen en samenvatten van onze managementinformatie, zodat deze gereed was voor investeerders en de bank. Hij heeft me geholpen mijn verschillende projecten te consolideren en de financiële functie te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Het werk dat hij heeft gedaan is van uitzonderlijke waarde geweest op het vlak van rendement op investering.
The numbers that realy matter 3

Cijfers zijn belangrijk. Maar niet alleen winst- en balanscijfers. We vroegen Christina: "Wat is het cijfer dat voor jou echt belangrijk is?"

Ik besefte dat ik mijn doel een beetje kwijt was. Met de steun van Sanjay kan ik me opnieuw concentreren op wat ik het liefste doe en nu besteed ik mijn tijd aan de 3 projecten die mijn passie zijn.

Een 'dank je wel' aan mijn CFO

"Sanjay, ik wil je bedanken voor de onschatbare ervaring die je het bedrijf brengt, je warmte en empathie, maar ook je bereidheid om het bedrijf uit te dagen, in twijfel te trekken en meer te eisen." Christina Vaughan

Kennismakingsgesprek

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Welke plannen wilt u waarmaken voor uw bedrijf en voor uzelf als ondernemer?

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...