"Mijn bedrijf geeft me de vrijheid om te kiezen hoe ik mijn tijd besteed, die ik ironisch genoeg graag besteed aan mijn bedrijf, het ontwikkelen van mijn mensen!"

Boek een kennismaking van 15 minuten

Jonathan Quinn, Eigenaar

Uitgelicht: Geckota

Eigenaar: Jonathan Quinn

Het probleem

Ik wist niet wat ik niet wist als het ging om de financiële functie van mijn bedrijf. Ik had de potentiële voordelen van het aanwerven van een deeltijdse CFO niet volledig ingezien. Zoals bij veel ondernemers, bracht ik een groot deel van mijn tijd door met dingen die gedaan moesten worden, maar dat waren niet echt de dingen die ik wilde doen! Het aannemen van een parttime CFO was enerzijds om het bedrijf te helpen groeien en naar een hoger niveau te tillen, en anderzijds om me de vrijheid te geven om te kiezen hoe ik mijn tijd zou besteden.
watches

De oplossing

Mitch speelt een belangrijke rol in het bedrijf als beheerder van de bedrijfsfinanciën, maar in werkelijkheid is zijn rol veel allesomvattender. Mitch heeft het al allemaal meegemaakt en begrijpt ondernemen gewoon. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Mitch mij volledig ondersteunt en volledig ingewerkt is in het bedrijf, duidelijk weet in welke richting we gaan en volledig toegewijd is om ons te helpen daar te geraken. Hij reageert erg snel, is er altijd als ik hem nodig heb en ondersteunt mij en de rest van het team. Hij draagt verantwoordelijkheid voor de financiële operaties en geeft me de ruimte om te werken aan de projecten waaraan ik wil werken. Hij heeft me geholpen een succesvol bedrijf op te bouwen dat me de vrijheid geeft om te kiezen hoe ik mijn tijd doorbreng.
geckota
The numbers that realy matter 12
watch

Cijfers zijn belangrijk. Maar niet alleen winst- en balanscijfers. We vroegen Jonathan: "Wat is het cijfer dat voor jou echt belangrijk is?"

Mijn bedrijf ontwerpt en verkoopt horloges. Het cijfer dat voor mij echt belangrijk is, is '12' omdat het representatief is voor de wijzerplaat van een horloge en omdat het de tijd voorstelt, wat de kostbaarste bron is. Als ondernemer ben ik gepassioneerd over de vrijheid om mijn tijd te besteden zoals ik wil. Om mijn mensen te ontwikkelen, geweldige producten te maken en vrije tijd te hebben wanneer ik maar wil.

Een 'dank je wel' aan mijn CFO

"Voordat we gingen samenwerken, wist ik niet echt wat een CFO deed, maar ik kan nu gerust zeggen dat ik je niet meer kan missen, Mitch." Jonathan Quinn

Kennismakingsgesprek

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Wat wilt u dat uw bedrijf voor u doet?
Boek hieronder uw kennismakingsgesprek

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...