We kregen meer dan we zochten met Pieter en het FD & CFO Centre.

Plan mijn kennismaking van 30-60 minuten

Andrew Maclaren-Taylor, Eigenaar

Uitgelicht: Bathroom Butler

Het probleem

Het probleem voor ons als kleiner bedrijf is dat we ons geen fulltime FD konden veroorloven, maar deze vaardigheden binnen ons bedrijf nodig hadden om het te laten groeien. We hadden iemand nodig met de financiële ervaring die toezicht kon houden op onze financiële functie en die ons financieel op het goede spoor hield, zodat we ons konden concentreren op het uitbouwen van ons bedrijf.

De oplossing

We kregen meer dan we zochten met Pieter en het FD & CFO Centre. Ik heb niet alleen waardevol inzicht gekregen in de financiële kant van ons bedrijf, maar ik had ook iemand om constant de strategische richting die we volgden mee te bespreken en te evalueren. Soms heb je gewoon iemand die je belangen behartigt nodig om naar je ideeën te luisteren terwijl ze zich ontwikkelen. Hoe meer we begonnen samen te werken, hoe meer ik het apprecieerde dat ik iemand had die niet zo emotioneel gehecht was aan het bedrijf, maar in staat was om onafhankelijk advies te geven vanuit een naar buiten gericht perspectief.
The numbers that realy matter 2

Mijn cijfer is 2 en verwijst naar de twee elementen: Yin en Yang. In het leven draait alles om evenwicht. Bij elke actie die je onderneemt, bij elk woord dat je gebruikt, is er altijd een domino-effect. Kies daarom verstandig je woorden, denk na voordat je handelt en weet dat de resultaten van je inspanningen niet altijd meteen zichtbaar zijn, dus geniet van het traject, maar onthoud altijd dat je het evenwicht moet bewaren in alles wat je doet.

A 'thank you' to my FD/CFO

"Bedankt Pieter voor het toevoegen van waarde aan ons bedrijf, maar ook voor je aanwezigheid als strategisch klankbord. Jouw ervaring en kennis hebben de afgelopen 5 jaar enorm bijgedragen aan ons traject."

Wat is de volgende stap?

Het is onze missie om ambitieuze ondernemers in staat te stellen hun levensambitie te realiseren. Boek uw vrijblijvende adviesgesprek om te zien of wij u kunnen helpen uw persoonlijke en zakelijke ambities te realiseren
- het duurt slechts 30 seconden

Welke plannen wilt u waarmaken voor uw bedrijf en voor uzelf als ondernemer?

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...