"Jim hielp ons het bedrijf te verkopen, wat betekent dat ik van mijn pensioen kan genieten met voldoende geld op de rekening!"

Plan mijn kennismaking van 30-60 minuten

Julie en Rachel Cook, Eigenaar

Uitgelicht: Acacia Learning

Eigenaar: Julie en Rachel Cook

Het probleem

Wij zijn een hoog aangeschreven trainingsbedrijf dat online zakelijke cursussen verkoopt, opgericht in 2007. Ik (Julie) wilde al vele jaren met pensioen, maar wist niet zeker hoe ik het bedrijf voor verkoop moest voorbereiden en ervoor moest zorgen dat het in de best mogelijke staat was voor potentiële kopers. We hadden geen voltijdse medewerker nodig, maar wilden de vaardigheden van een hooggekwalificeerde CFO benutten, zonder de kosten die gepaard gaan met het voltijds in dienst nemen van iemand.

De oplossing

Jim startte 4 jaar vóór de verkoop deeltijds bij ons als CFO en heeft enorm veel ervaring in het werken met een verscheidenheid aan kleine tot middelgrote bedrijven. Hij leek al bijna elke denkbare situatie die op ons pad kwam meegemaakt te hebben, goed en slecht, maar bleef altijd kalm en was in staat om zowel als gids en als mentor op te treden. Hij hielp ons bij de overname van een ander bedrijf om ons te helpen ons productaanbod te diversifiëren en leidde ons later door het exit-planningsproces dat leidde tot de succesvolle verkoop van het bedrijf waardoor ik (Julie) met pensioen kon gaan.
The numbers that realy matter 24

Cijfers zijn belangrijk. Maar niet alleen winst- en balanscijfers. We vroegen Julie en Rachel: "Wat is het cijfer dat voor jou echt belangrijk is?"

Het cijfer dat echt belangrijk voor me is, is '24', want nu ik het bedrijf heb verkocht, heb ik 24 uur per dag waarin ik kan kiezen hoe ik mijn tijd precies wil besteden!

Een 'dank je wel' aan mijn CFO

"Ik wil mijn CFO Jim Bellingham hartelijk bedanken, hij heeft er alles aan gedaan om ons te helpen het bedrijf te verkopen." Julie en Rachel Cook

Kennismakingsgesprek

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Welke plannen wilt u waarmaken voor uw bedrijf en voor uzelf als ondernemer?

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...