Ha Phan

Ha Phan

Ha is een ondernemende CFO met meer dan 15 jaar ervaring in financiële en management functies. Zij heeft ruime internationale ervaring in de dienstverlenende en maritieme sector, beiden in Europese en Zuid Amerikaanse management functies. Ze heeft jarenlange ervaring op vlak van technologische innovatie, onderhandelingscapaciteiten, cashflow- en change management met een “Can Do” houding.

Wim Braeckman

Wim Braeckman

Ervaren CFO, Financieel Directeur en bedrijfsadviseur die menig bedrijven en ondernemers heeft bijgestaan om hun strategische doelen te bepalen en te bereiken. Naast het realiseren van efficiënte bedrijfsvoering, heb ik een sterke expertise uitgebouwd omtrent expansie en internationalisering. Alvorens een portfolio CFO te worden in 2017, heb ik zowel in multinationals als KMO-bedrijven gewerkt.

Mijn quote is: “Werk niet harder maar slimmer, zodat je jouw middelen en tijd kan inzetten voor de zaken die er echt toe doen. Hoe kan ik je helpen dit te realiseren?”

Marc Cauwenberghs

Marc Cauwenberghs

Marc is een CFO met internationale ervaring zowel binnen multinationals (Unilever, Tupperware) als binnen KMO’s die geografisch willen uitbreiden. Zijn focus ligt op het gebied van duurzame waarde creatie voor de stakeholders van het bedrijf door het ontwikkelen en implementeren van financiële processen om de winstgevendheid en liquiditeit van de onderneming te verhogen.

Dirk Melkebeke

Dirk Melkebeke

Dirk is een resultaatsgerichte CFO met ruime ervaring binnen diverse industriële ondernemingen. “Mijn passie ligt in het sterker maken van ondernemingen, zodat hun doelstellingen kunnen worden behaald”, aldus Dirk. Hij heeft een sterke focus op de operationele drivers die de financials beïnvloeden.

Dirk: “Ik help graag je onderneming sterker te maken om zo je eigen doelen te bereiken!”

Luc Meertens

Luc Meertens

Luc kan bogen op een jarenlange CFO-ervaring bij internationale concerns (KPMG, Zenitel, Videohouse), maar stond ook meer dan 14 jaar zelf aan het roer als CEO bij verschillende KMO’s in diverse industrieën (Media, IT en Taaltechnologie). Hierdoor begrijpt hij perfect de noden en verwachtingen van ondernemingsleiders in hun dagelijks streven naar een ideaal bedrijfskader.

Luc: “ik wil steeds streven naar een lange-termijn vertrouwensrelatie met een focus op zowel financiële als strategische aspecten”.