Dirk Verbruggen

Dirk Verbruggen

Regionaal directeur en CFO Dirk Verbruggen

[email protected] 

Zeer ervaren CFO met een passie voor high tech en sustainability. Hij helpt bedrijven met te upscalen en voorziet hen hiervoor de nodige financieringen (leningen, kapitaal, ….).

Dirk is dé moderne sustainable rechterhand van de ondernemer.

 

 

Sven Van Hout

Sven Van Hout

Ervaren finance executive en people manager met sterke communicatieve vaardigheden, strategisch denkvermogen en met een bewezen track record van executive en senior finance posities bij productie, project en dienstverlenende ondernemingen. Uitgebreide (internationale) ervaring in zowel multinationals als KMO’s alsook in start-up omgevingen.

Daniel Verbruggen

Daniel Verbruggen

Parttime CFO Daniel Verbruggen

Daniel is een communicatieve, resultaat gedreven manager met integriteit. Hij heeft jarenlange ervaring in de financiële industrie, in binnen- en buitenland, over verschillende segmenten heen met verantwoordelijkheden over KMO’s en multinationals. Daarbij heeft hij een specifieke focus op de strategische planning, change management (outsourcing, off-shoring), cash -en werkkapitaal mgt met bijbehorende data integratie in ERP applicaties. Daniel kent een sterke affiniteit met buitenlandse handel activiteiten (import/export) en daarmee verbonden financieringsmethoden.

Daniel’s devies: “De beste manier om de business evolutie te voorspellen is om deze zelf te creëren. Wees alert en flexibel en samen anticiperen we de toekomst”.

 

Wim Van der Smissen

Wim Van der Smissen

Parttime CFO Wim van der Smissen

Wim heeft de voorbije 37 jaar bij 3 internationale bedrijven (Unilever, Reynaers Aluminium en Bemis/Amcor) een zeer brede financiële en managementervaring opgedaan, vaak als rechterhand van de President/CEO. Sinds eind 2020 stelt hij deze ervaring met veel plezier ter beschikking van KMOs. Daarnaast heeft Wim een brede ervaring en interesse in IT en IT-projecten, deugdelijk bestuur en familiebedrijven.

Wim: “Ik wil graag mijn ervaring ter beschikking stellen van ondernemers om zo samen een eind op weg te gaan!”.