Dirk Verbruggen

Dirk Verbruggen

Zeer ervaren CFO met een passie voor high tech en sustainability. Hij helpt bedrijven met te upscalen en voorziet hen hiervoor de nodige financieringen (leningen, kapitaal, ….).

Dirk is dé moderne sustainable rechterhand van de ondernemer.

 

 

Nicolaas Mathieu

Nicolaas Mathieu

Nicolaas is een ervaren CFO met sterke managementervaring en financiële basis in grote ondernemingen. Dit maakt dat hij elke type ondernemer met uiteenlopende finance zaken kan begeleiden. Denk hierbij aan strategische planning, verbeteren van vennootschapsstructuur en fiscale optimalisatie. Kenmerkend is zijn sterke hands-on mentaliteit.

Daniel Verbruggen

Daniel Verbruggen

Daniel is een communicatieve, resultaat gedreven manager met integriteit. Hij heeft jarenlange ervaring in de financiële industrie, in binnen- en buitenland, over verschillende segmenten heen met verantwoordelijkheden over KMO’s en multinationals. Daarbij heeft hij een specifieke focus op de strategische planning, change management (outsourcing, off-shoring), cash -en werkkapitaal mgt met bijbehorende data integratie in ERP applicaties. Daniel kent een sterke affiniteit met buitenlandse handel activiteiten (import/export) en daarmee verbonden financieringsmethoden.

Daniel’s devies: “De beste manier om de business evolutie te voorspellen is om deze zelf te creëren. Wees alert en flexibel en samen anticiperen we de toekomst”.

 

Wim Van der Smissen

Wim Van der Smissen

Wim heeft de voorbije 37 jaar bij 3 internationale bedrijven (Unilever, Reynaers Aluminium en Bemis/Amcor) een zeer brede financiële en managementervaring opgedaan, vaak als rechterhand van de President/CEO. Sinds eind 2020 stelt hij deze ervaring met veel plezier ter beschikking van KMOs. Daarnaast heeft Wim een brede ervaring en interesse in IT en IT-projecten, deugdelijk bestuur en familiebedrijven.

Wim: “Ik wil graag mijn ervaring ter beschikking stellen van ondernemers om zo samen een eind op weg te gaan!”.

Edward Phillips

Edward Phillips

Mijn motto: Financieel inzicht leidt tot positieve verandering. Een oplossingsgerichte CFO met brede management ervaring. Mijn parcours reikt van lokale non-profit tot internationale functies. Ik voel me comfortabel in veranderende omgevingen. Industriële projecten beheren heeft mijn vermogen inzake onderhandelen, risicobeheersing en lange termijn planning sterk ontwikkeld.

Ludwig Caluwé

Ludwig Caluwé

Ludwig is een ondernemende CFO met een een brede internationale ervaring in zakelijke adviesverlening, vermogensbeheer en vastgoedontwikkeling en -financiering. Daarnaast adviseert hij family offices.
Hij heeft ervaring met het opstarten van nieuwe activiteiten en productlijnen, vaak in de context van grotere internationale groepen, en met operationele en business transformatietrajecten.