Onze eersteklas CFO's helpen ambitieuze ondernemers om sneller op te schalen, de waardering te verhogen, aan de dagelijkse sleur te ontsnappen en hun levensambitie te realiseren

Play video

Top 1% van CFOs | Betaalbaar parttime model
Geen verplichtingen | Zal meteen van start gaan

Vakkundig CFO

Uw CFO zal een topspeler en een proactieve leider zijn, in staat om de prestaties van uw bedrijf af te stemmen en aan te sturen en u in staat te stellen uw levensambitie waar te maken.

Boek een kennismaking van 15 minuten

Vier functies van de CFO

Het spreekt voor zich dat uw CFO goed is met cijfers. Maar een CFO Center CFO betekent dat u een allrounder krijgt die fungeert als strateeg, operator, katalysator en klankbord

Boek een kennismaking van 15 minuten

Wereldwijd CFO Dreamteam

Naast uw eersteklas CFO hebt u ook toegang tot meer dan 750 financiële specialisten als u een specifiek sectorspecialisme of unieke financiële vaardigheden nodig hebt om een ​​bedrijfskritisch project op te leveren.

Boek een kennismaking van 15 minuten

Plan Op Één Pagina

Ondernemerstraject

Op de eerste plaats: we helpen u om uw levensambitie te definiëren: wat u echt wilt van uw onderneming - de cijfers die echt belangrijk zijn voor u.

12 Pijlers

Met behulp van onze matrix van twaalf financiële bouwblokken bouwen we het platform waarmee u uw bedrijf ‘zelf in handen heeft’ in plaats van het te 'leiden'

Elk probleem opgelost

Krijg toegang tot de ervaring van ons wereldwijde CFO Dreamteam van meer dan 750 financiële specialisten die zowat elke denkbare zakelijke uitdaging zijn aangegaan en hebben overwonnen.

Werkplan

We stippelen het pad uit dat u zal brengen van waar u nu bent naar waar u echt wilt komen en we werken met u samen om het werkelijk te realiseren.

Betaalbaar parttime model

Ons model stelt kleine tot middelgrote bedrijven in staat om toegang te krijgen tot de allerbeste premium CFO-vaardigheden en -ervaring tegen aanzienlijk lagere kosten dan voor voltijdse aanwerving.

Boek een kennismaking van 15 minuten

GAP: Wereldwijd toegangsplatform

Met duizenden vertrouwde zakenpartners, hoogwaardige leveranciers en distributiekanalen in binnen- en buitenland, kunnen we introducties faciliteren en talent bij elkaar brengen om zelfs uw meest ambitieuze projecten tot een goed einde te brengen.

Boek een kennismaking van 15 minuten

Wilt u opschalen?

Onze CFOs hebben meer dan 10.000 bedrijven geholpen met opschalen. Ze helpen u bij het bouwen van het platform voor snelle groei.

Boek een kennismaking van 15 minuten

Bereidt u uw exit voor?

Exits zijn een gevestigde manier voor ondernemers om de waarde te realiseren waarvoor ze zo hard hebben gewerkt. Onze CFO's hebben meer dan 4.000 ondernemers geholpen bij hun exit, waardoor hun waardering in veel gevallen aanzienlijk is verhoogd.

Boek een kennismaking van 15 minuten

Op zoek naar financiering?

Zoek niet verder: onze CFOs hebben bijgedragen aan het ophalen van meer dan $10 miljard aan financiering voor onze klanten. Via ons CFO Dreamteam en partnernetwerken hebben we toegang tot alle soorten financiering om uw groeiplan te versnellen.

Boek een kennismaking van 15 minuten

's Werelds nummer één provider

Wij zijn de nummer één wereldwijde provider van parttime CFO's van topkwaliteit, waarop duizenden ambitieuze bedrijven over de hele wereld vertrouwen.

Boek een kennismaking van 15 minuten

Als 'uitstekend' beoordeeld door 91% van onze klanten

Onze service wordt als uitstekend beoordeeld door 91% van onze klanten, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat wij een uitzonderlijke service leveren en u helpen te krijgen wat u echt wilt van uw bedrijf en voor u als ondernemer

Boek een kennismaking van 15 minuten

Flexibel

Dankzij ons model kunnen we flexibel zijn met de vereisten van uw bedrijf. Of u nu meer of minder middelen nodig heeft, wij kunnen u nu helpen.

Boek een kennismaking van 15 minuten

Waar u ons ook nodig heeft

Onze CFOs staan ​​klaar om op afstand of bij u op kantoor te werken - of welke combinatie van beide het beste bij u past.

Boek een kennismaking van 15 minuten

Geen wervingskosten vooraf

Huur een van onze superster CFO's in, geen wervingskosten en geen opzegtermijn. Wij kunnen binnen enkele dagen van start gaan.

Boek een kennismaking van 15 minuten

We hebben het risico weggenomen

Zonder contractuele verplichting heeft u de volledige controle

Boek een kennismaking van 15 minuten

Hoe het werkt

Vertel ons uw visie.
Wat u echt wilt.

Wij zoeken voor u
de perfecte CFO.

Realiseer uw ondernemingsvisie...
Om het leven te leiden dat u wilt.

Wat is de volgende stap?

Het is onze missie om ambitieuze ondernemers in staat te stellen hun levensambitie te realiseren. Boek uw Kennismakingsgesprek om te zien of wij u kunnen helpen. De eerste stap is om ons te vertellen over uw persoonlijke en zakelijke ambities en uitdagingen - het duurt slechts 30 seconden ...

Wat wilt u dat uw bedrijf voor u doet?
Boek hieronder uw kennismakingsgesprek

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...