"Phil heeft de stress en de spanning in het bedrijf enorm verlicht"

Plan mijn kennismaking van 30-60 minuten
alistair murray

Alistair Murray, Eigenaar

Uitgelicht: Relocation Support Service

Eigenaar: Alistair Murray

Het probleem

Het handhaven van een positieve cashflow zodat we onze mensen en leveranciers op tijd konden betalen, was een probleem voor ons. Het bezorgde me een aantal slapeloze nachten, omdat ik me zorgen maakte over hoe we het allemaal konden bolwerken.
women sitting talking in a circle

De oplossing

Toen Phil voor ons kwam werken, heeft hij ons geholpen onze systemen en controles aan te scherpen, zodat we een robuustere financiële functie hebben. Dit omvatte het verbeteren van onze factureringsprocedures om ervoor te zorgen dat we de juiste bedragen op tijd betaald kregen, wat op zijn beurt betekende dat we onze leveranciers op tijd konden betalen en de stress binnen het bedrijf konden verlichten. De positieve impact die dat op mij persoonlijk heeft gehad, kan niet genoeg worden benadrukt. Ik had letterlijk slapeloze nachten en werd regelmatig midden in de nacht wakker, wat een domino-effect had op mijn gezins- en thuisleven.
team on laptops discussing
The numbers that realy matter 15

Cijfers zijn belangrijk. Maar niet alleen winst- en balanscijfers. We vroegen Alistair: "Wat is het cijfer dat voor jou echt belangrijk is?"

Het cijfer dat echt belangrijk is voor mij, is '15', omdat het het aantal uren per week vertegenwoordigt dat ik met mijn vrouw en kinderen kan doorbrengen nu ik niet constant gestrest ben.

Een 'dank je wel' aan mijn CFO

"Bedankt, ik ben ongelooflijk dankbaar voor de expertise en ervaring die hij naar het bedrijf heeft gebracht. Hij heeft ons niet alleen geholpen om strategischer en meer op de lange termijn te denken, hij heeft ook de stress en spanning in het bedrijf enorm verlicht. Zo weten we op elk moment precies waar we staan, waardoor we volledig kunnen ontspannen - dat heeft een enorm verschil gemaakt." Alistair Murray

Kennismakingsgesprek

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Welke plannen wilt u waarmaken voor uw bedrijf en voor uzelf als ondernemer?

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...