"Peter heeft mijn verwachtingen ruim overschreden…."

Plan mijn kennismaking van 30-60 minuten

Jeremy Rich, Eigenaar

Uitgelicht: Berjak

Eigenaar: Jeremy Rich

Het probleem

Het grootste probleem waarmee we werden geconfronteerd, was het op orde krijgen van onze boekhouding, zodat we konden herstructureren en herfinancieren. We moesten een solide opvolgingsplan opstellen en na een vertraging als gevolg van de Covid-19-lockdowns hadden we echt ondersteuning op hoog niveau nodig waar we op konden vertrouwen.

De oplossing

Dankzij Peter hebben we een nieuwe accountant en zijn we veel verder op weg om een ​​goede structuur te creëren. Mijn ouders, die het bedrijf hebben opgericht, hebben de afgelopen 12 maanden behoorlijk ernstige gezondheidsproblemen gehad, dus het was geweldig om Peter en het team daar te hebben om me te ondersteunen bij de herstructurering en herfinanciering van ons bedrijf.
The numbers that realy matter 10

Cijfers zijn belangrijk. Maar niet alleen winst- en balanscijfers. We vroegen Jeremy: "Wat is het cijfer dat voor jou echt belangrijk is?"

Dit cijfer - met 10 als de perfecte score - is een verwijzing naar ons doel om na een paar moeilijke jaren weer op het hoogtepunt van onze omzet te komen. Het staat ook voor groei en duurzaamheid. Een van de belangrijkste dingen voor mij is om wat aandacht te besteden aan het erfgoed van mijn familie, waarbij duurzaamheid een kernwaarde is. Ik heb het geluk een geweldige jeugd te hebben gehad en ik hoop dat de kinderen van de toekomst ook kunnen genieten van een prachtige leefomgeving.

Een 'dank je wel' aan mijn CFO

"Ik wil Peter extra bedanken. Je bent een fantastische steun geweest voor ons bij The Berjak Group. We hebben veel problemen gehad en het feit dat we altijd iemand konden opbellen - zelfs 's avonds en in het weekend - heeft mijn verwachtingen overtroffen." Jeremy Rich

Kennismakingsgesprek

Vertel ons wat u echt wilt voor uw onderneming en leven en laten we het plan bespreken om het werkelijk te realiseren.

Welke plannen wilt u waarmaken voor uw bedrijf en voor uzelf als ondernemer?

Selecteer de onderwerpen die passen bij uw ambities en plan uw gratis verkennend adviesgesprek.
Uw gegevens zijn bij ons 100% veilig en vertrouwelijk

  • De onderneming
  • Selecteer meerdere opties...